Even voorstellen

Mijn naam is Juria van Eldik-Vink  en samen met mijn gezin hebben wij een hobbyboerderij gelegen bij Ochten in het mooie buurtschap Eldik genaamd “Eldik’s Proud”. Hobbymatig worden hier KWPN paarden en Swifter/Texels schapen gehouden. We wonen hier vrij en landelijk en een perfecte plaats voor onze geliefde kooikerhondjes en onze leuke maar eigenzinnige erf- en huiskat.

In 1999 kwam ons eerst kooikerhondje Loes in ons leven gevolgd door dochter Raisa, helaas zijn deze lieverds op oude leeftijd overleden maar zitten nog steeds in ons hart. Op dit moment zijn het de teefjes Imke, Fleur en Saartje  een niet weg te denken gezellig gezelschap  die bij ons wonen en waar we zo nu en dan een nestje bij  fokken of hebben gefokt. Is er een nestje gepland dan nemen we dit erg serieus en hierbij staat gezondheid van ouderdieren en toekomstige pups op de eerste plaats en wordt er alleen gefokt volgens de regels van de rasvereniging Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje.
Onze hondjes hebben alle benodigde medische keuringen ondergaan en exterieur keuringen doorlopen. Ik maak daarbij gebruik van fokprogramma’s als ZooEasy, Fit2breed en het clubregister en jaren lange ervaring is erg belangrijk. Wanneer een van onze hondjes een nestje verwacht worden deze in de huiskamer geboren en groeien in huiselijke sferen op en worden goed gesocialiseerd.
Nestje verwacht? Dan wordt dit altijd vermeld op de fokkerslijst door de rasvereniging. U kunt dan telefonisch contact met mij opnemen.

Juria van Eldik-Vink
Bonegraafseweg 60
4051 CH Ochten (Eldik)

T 06-23578790
E  jveldikvink@outlook.com